kinderdekbed katoen zomer

Yumeko eco kinderdekbed katoen zomer

Lekker luchtig 100% fairtrade en biologisch katoenen kinderdekbedje voor de zomermaanden.

Zacht, schoon en koel. Gevuld met prachtige kwaliteit katoen in een superzachte tijk.

Meer info over dit dekbed

Materiaal: vulling en tijk 100% biologisch en fairtrade katoen
Warmteklasse: 4
Geschikt voor: mooie zomers en warme dagen
Maten: alleen in maat 100 x 135
Bekijk alle specificaties

Koel katoenen kinderdekbedje van Yumeko

Koel slapen met Yumeko
Dit koele katoenen dekbed is uitermate geschikt voor warme zomers. Kinderen woelen zich vaak vast of bloot als ze alleen onder een lakentje slapen. Een luchtig dekbedje is dan veel comfortabeler. Het dekbedje is gemaakt van zacht en ademend biologisch- en fairtrade katoen uit India. Het dekbed draagt naast het Fairtrade keurmerk ook het GOTS keurmerk. De maat is 100 x 135.

Het schone van 100% biologisch katoen
Het 100% biologische katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS).

U weet dus zeker dat het dekbedje van uw kind 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot dekbed. Beter voor uw kleine en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere kilo katoen gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% Fairtrade
Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor de kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.