Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Douchelakens warm taupe - 2 st Douchelakens warm taupe - 2 st Douchelakens warm taupe - 2 st Douchelakens warm taupe - 2 st Douchelakens warm taupe - 2 st x
Douchelakens warm taupe - 2 st

€ 52,95

De eco douchelakens van Yumeko

ZACHTE DOUCHELAKENS IN WARM TAUPE – SET VAN 2

Onze fijne en dorstige douchelakens in warm taupe zijn gemaakt van een mooie 600 grams katoen. Lekker dik en zacht. De douchelakens zijn zacht voor u en zacht voor de wereld: de hele serie badgoed is 100% biologisch en fairtrade. Made in India. De douchelakens, met border en ophanglus, zijn er per set van 2 in de ruime maat 70 x 140.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Yumeko's badgoed is gemaakt van 100% biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw badgoed 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot douchelaken. Beter voor u en beter voor de wereld.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt onze wereld een beetje eerlijker van.

Gastendoekjes warm taupe - 4 st
€ 22,95
incl. BTW
Washandjes warm taupe - 4 st
€ 13,95
incl. BTW
Badlaken warm taupe - 1 st
€ 42,95
incl. BTW
Badmat superdik warm taupe
€ 49,95
incl. BTW
Handdoeken warm taupe 2-4 st
€ 29,95
incl. BTW
vanaf
Badmat basic warm taupe
€ 29,95
incl. BTW