Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Washandjes sea green - 4 st Washandjes sea green - 4 st Washandjes sea green - 4 st Washandjes sea green - 4 st x
Washandjes sea green - 4 st

€ 13,95

De eco washandjes van Yumeko

FIJNE, ZACHTE WASHANDJES

Yumeko’s washandjes zijn gemaakt van een mooie 600 grams katoen. Lekker dik en zacht. Ze zijn van buiten al mooi, maar de echte schoonheid zit van binnen: de washandjes zijn 100% biologisch en fairtrade. Made in India. De washandjes zijn er in setjes van 4 en de maat is 15x22 cm.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

De washandjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw badgoed 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot washandje. Beter voor u en beter voor de wereld.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt onze wereld een beetje eerlijker van.

Gastendoekjes sea green - 4 st
€ 22,95
incl. BTW
Handdoeken sea green 2-4 st
€ 29,95
incl. BTW
vanaf
Douchelakens sea green - 2 st
€ 52,95
incl. BTW
Badlaken sea green - 1 st
€ 42,95
incl. BTW
Badmat superdik sea green
€ 49,95
incl. BTW