Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Badmat basic dark grey Badmat basic dark grey Badmat basic dark grey Badmat basic dark grey Badmat basic dark grey Badmat basic dark grey Badmat basic dark grey Badmat basic dark grey x
Badmat basic dark grey

€ 29,95

De biologische badmat in dark grey van Yumeko

HEERLIJK ZACHTE BADMAT IN DARK GREY

De badkamer is een plek waar u uw lichaam verwent en uw geest tot rust komt. En daar hoort een badmat bij van het allerzachtste katoen. Het is een wat kleinere en dunnere versie van onze superdikke badmat. Dat betekent dat-ie minder ruimte inneemt in de wasmachine, sneller droogt en ook een afgeslankt prijskaartje heeft. Praktischer dus, maar wel met dezelfde zachtheid. Deze badmat heeft de kleur dark grey en is mooi van buiten en van binnen: hij is namelijk eerlijk gemaakt in India, van 100% biologisch en fairtrade katoen. Hij heeft een border rondom en meet 50 x 90 centimeter.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Yumeko's badgoed is gemaakt van 100% biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw badgoed 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot deze heerlijke zachte, dikke badmat. Beter voor u en beter voor de wereld.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt onze wereld een beetje eerlijker van.

Washandjes dark grey - 4 st
€ 13,95
incl. BTW
Douchelakens dark grey - 2 st
€ 52,95
incl. BTW
Handdoeken dark grey 2-4 st
€ 29,95
incl. BTW
vanaf
Gastendoekjes dark grey - 4 st
€ 22,95
incl. BTW
Badlaken dark grey - 1 st
€ 42,95
incl. BTW