Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Overtrekset percal misty grey met knoopjes Overtrekset percal misty grey met knoopjes Overtrekset percal misty grey met knoopjes Overtrekset percal misty grey met knoopjes x
Overtrekset percal misty grey met knoopjes

€ 149,95

Zeer fijngeweven percal dekbedovertrekset Misty Grey

ZACHT EN DUURZAAM

Van de ingetogen luxe van deze dekbedovertrekset zult u lang kunnen genieten. De dichte weving van het percal katoen zorgt voor een hoge kwaliteit: stevig, maar ook zacht en glad. Het heeft een prachtige poederige glans. Het katoen moet een weefdichtheid van minstens 200 tc (thread count: het aantal draden per inch) hebben om percal genoemd te mogen worden. Deze dekbedovetrekset heeft de extra fijne kwaliteit van 300 tc. Ultieme luxe dus.

Het dekbedovertrek is er in de breedtematen 140, 200 en 240 cm en is 220 lang. Het heeft een instopstrook zodat uw dekbed goed blijft zitten en mooie kokosnoot knoopjes om het overtrek af te sluiten. Gebruikt u de instopstrook niet, dan kunt u deze heel makkelijk naar binnen vouwen. De sloop is er in de meest voorkomende maat 60 x 70 cm en heeft dezelfde knoopjes aan de zijkant.

HET MOOIE VAN YUMEKO'S PERCAL KATOEN

Voor de extra fijne weving van 300 tc zijn fijne garens nodig, waardoor het bedlinnen lekker zacht is. De percal weving zorgt voor stevig, glad en knisperend bedlinnen van gemiddeld gewicht dat uitstekend ademt en zich heel goed houdt in de was. Bedlinnen in percal weving gaat lang mee. Er wordt vaak de term hotelkwaliteit voor gebruikt.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko concentreert zich bij de productie van haar bedlinnen op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Hoeslaken percal misty grey
€ 46,95
incl. BTW
vanaf
Kussensloop katoen satijn deep green
€ 24,95
incl. BTW
vanaf
Overtrekset katoen satijn deep green
€ 99,95
incl. BTW
vanaf
Kussensloop percal misty grey met knoopjes
sale vanaf
Speciale prijs
€ 19,96
incl. BTW
Normale prijs
€ 24,95
incl. BTW
Hoeslaken katoen satijn deep green
€ 46,95
incl. BTW
vanaf
Kussenbeschermer
€ 19,95
incl. BTW
vanaf