Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Zomerdromen

Zon, wijn, dansen met blote voeten in het gras en lange broeierige avonden. De zomer is weer begonnen. Heerlijk! Of toch niet...

Een zwoele zomernacht in de stad. Je komt net terug van een gezellig samenzijn met vrienden in het park en geniet na van de prachtige zomeravond.

Eenmaal thuis zou je eigenlijk moeten gaan slapen, want zomer of niet, morgen wacht weer een drukke dag op kantoor. Nagloeiend van de hete dag, nog rozig van de zon en de cocktails, stap je de slaapkamer binnen. 

Zo trots als je was op je mooie etage in de Amsterdamse Jordaan, zo erg baal je nu wanneer je erachter komt hoe heet het kan zijn op drie hoog. Je stapt je bed in en alles plakt aan je licht verbrande huid. Je ontdoet jezelf van alle ballast, zoals je te warme pyjama en het dikke donzen dekbed en doet het licht uit. Wanneer je eindelijk in een zweterige halfslaap lijkt te vallen, hoor je een irritant gezoem dicht bij je oor.

Op het moment dat je de stekelige ongenode vriend hebt verjaagd doe je opnieuw een poging en ditmaal met succes. Je valt in slaap, maar het is anders dan normaal en je komt in een lucide droom terecht. Een droom waarin alles kan en waarin jij richting geeft aan je eigen verhaal. Al word je niet uitgerust wakker, zomerdromen geven je altijd energie. Je ontwaakt met het gevoel dat je een avontuur rijker bent.

 

 

 

 

 

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.30 telefonisch bereikbaar.