Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Alpaca plaid soft grey Alpaca plaid soft grey Alpaca plaid soft grey Alpaca plaid soft grey Alpaca plaid soft grey Alpaca plaid soft grey Alpaca plaid soft grey x
Alpaca plaid soft grey

€ 199,-

De zachte alpaca plaids van Yumeko

SUPERZACHTE ALPACA PLAIDS UIT DE HOOGLANDEN VAN PERU

De in een klassieke visgraat geweven alpaca plaids van Yumeko zijn uitzonderlijk zacht. Heerlijk voor op de bank. We hebben gekozen voor ongeverfde baby alpaca. Baby alpaca betekent niet dat de wol afkomstig is van jonge dieren, maar dat alleen de allerfijnste wol wordt gebruikt. Die heeft een diameter van ca. 20 micron en dat is ongelooflijk dun. Een micron is 0,001 millimeter. Hoe dunner de wol, hoe zachter de plaid. Superfijne wol kan ook een nadeel hebben: de plaid kan aanvankelijk wat pluizen.

We kiezen altijd voor ongeverfde wol, waardoor de wolvezel al zijn zachtheid behoudt en u een uitzonderlijke zachte plaid heeft. Alpaca heeft sowieso al hele mooie eigenschappen. Het is niet alleen heel zacht, het is ook heerlijk warm en het heeft een mooie, zachte glans. De geweven plaids zijn er in soft grey and soft brown.

EERLIJKE PLAIDS UIT PERU

Yumeko's alpaca plaids zijn gemaakt volgens de standaarden van de World Fairtrade Organization. Die houden in dat de boeren en makers een eerlijk prijs voor hun werk en producten krijgen, dat juist mensen in moeilijke omstandigheden mee kunnen doen, dat er transparantie is in de gehele productieketen, dat de werkomstandigheden goed zijn en dat er geen vrouwendiscriminatie of kinderarbeid voorkomen.

De maat is ca. 130 x 180 cm. De plaids wegen ca. 550 gram.

Dekbed wol zomer
€ 129,-
incl. BTW
vanaf
Kussensloop katoen satijn pure white
€ 24,95
incl. BTW
vanaf
Handdoeken pure white 2-4 st
€ 29,95
incl. BTW
vanaf
Wollen kruikzak grey / white
€ 29,95
incl. BTW