Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK

Gratis verzending en retour

Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis*

Dekbedovertrekken

Eco dekbedovertrekken

ECO DEKBEDOVERTREKKEN

U merkt echt het verschil: als u één keer onder biologisch katoen hebt geslapen, wilt u nooit meer iets anders. Het is namelijk heerlijk zacht. Pure verwennerij voor uw huid. Dit is katoen van de allerhoogste kwaliteit.

Ons beddengoed komt uit India en wordt gemaakt door een coöperatie van kleine katoenboeren. De boeren werken gifvrij en krijgen een Fairtrade premie op hun producten, zodat zij een toekomst kunnen opbouwen voor hun gezin. Dat is pas lekker slapen!

Dekbedovertrekken kopen en daarvoor op zoek naar een duurzame en biologische keuze? Onze overtrekken worden in India geproduceerd, 100% Fairtrade en in de mooiste kwaliteit katoen. Beschikbaar in katoensatijn voor een luxe glans, in percal katoen voor een stevige keuze met een lange levensduur of in jersey katoen voor een beetje stretch.

U heeft op die manier de keuze uit verschillende overtrekken. Altijd ecologisch en biologisch, op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Let daarbij goed op de TC-waarde. Dit staat voor de Thread Count. Een hogere waarde duidt op een meer luxe, comfortabele en fijne keuze.

DEKBEDOVERTREKKEN VOOR KINDEREN ALS VOLWASSENEN

De dekbedovertrek is er voor kinderen en voor volwassenen, dankzij de verschillende modellen en afmetingen. Bent u op zoek naar een overtrek voor een 1-persoonsbed? Kies voor 140x200/220. De maat is daarmee anders dan die van het matras. Op die manier zorgt u links en rechts van het bed voor voldoende overhang. Dat maakt het mogelijk om het bed mooi op te maken, zorgt ’s nachts voor voldoende ruimte om vrij te bewegen en helpt de warmte onder het dekbed vast te houden.

De dekbedovertrekken voor 2-persoonsbedden en voor volwassenen meten 240x200/220. Die afmeting is geschikt voor bedden van 160x200, 180x200 en 200x200. Opnieuw is er op die manier sprake van voldoende overhang links en rechts naast het bed. De maat kennen we als lits-jumeaux, geschikt voor twee personen om samen onder te slapen.

DE BESTE ECO DEKBEDOVERTREKKEN

Een eco dekbedovertrek kopen en daarmee een duurzame keuze maken? Wij bieden fairtrade en biologische producten aan. Onze dekbedovertrekken zijn volledig duurzaam geproduceerd, zodat u met een gerust hart in slaap kunt vallen. In katoensatijn voor een mooie luxe uitstraling op basis van een zachte glans. Of in percal katoen, dat goed geschikt is als u het ’s nachts snel warm heeft. Andersom zorgt flanel er voor een dekbedovertrek juist voor dat u wat meer warmte vast kunt houden, als het buiten en in de slaapkamer kouder wordt.

Bekijk op uw gemak op de online website naar onze eco dekbedovertrekken, om daar inspiratie over op te doen. Net als met de eco kussenslopen bij ons uit het assortiment. Of bekijk al het eco bedlinnen. Geproduceerd in India onder goede omstandigheden, zodat u automatisch kiest voor 100% fairtrade.

KOOP DEKBEDOVERTREKKEN ONLINE

Uw dekbedovertrekken online kopen? Bekijk de kinder dekbedovertrekken en de modellen voor volwassenen. Onze producten zijn gewoon bij ons op voorraad. We gaan er meteen voor u mee aan de slag, om de verzending naar uw adres in orde te maken. Bekijk de biologische modellen in katoensatijn, percal katoen, jersey katoen of flanel. Een mooie luxe en eco keuze, om uw bed er op een fijne en comfortabele manier op te kunnen maken.