Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
dekbed ganzendons lente/herfst

€ 469,-

dekbed ganzendons lente/herfst

0 Reviews

Uniek in Nederland: eco dekbedden gevuld met het mooiste, biologische ganzendons. Vederlicht en behaaglijk warm. Door de luchtigheid het hele jaar door te gebruiken. Voor het ultieme prinsheerlijke gevoel en een beter geweten. Meer lezen

VANAF
sale vanaf
Speciale prijs
€ 422,10
incl. BTW
Normale prijs
€ 469,-
incl. BTW

Gratis verzending.

Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis.

  • Materiaalbiologisch ganzendons; biologisch katoenen tijk
  • Warmteklasse3
Bekijk alle specificaties

Ultiem comfort: een dekbed van eco ganzendons

HET ALLERBESTE GANZENDONS

Het is de keizerin onder de dekbedden: het dekbed van ganzendons. Warmer, lichter en comfortabeler bestaat niet. Tenminste, wanneer het dons van goede kwaliteit is. Voor deze Yumeko dekbedden wordt alleen 100% biologisch ganzendons gebruikt en dat is uniek. Natuurlijk van klasse 1. Hoe zuiverder het dons, hoe lichter uw dekbed en hoe hoger de isolatiewaarde.

GELUKKIGE GANZEN

Alles goed en wel, met dat zuivere dons, maar als u prinsheerlijk onder uw luxe ganzendonzen dekbed ligt, wilt u dat wel doen met een beter geweten. Yumeko heeft lang gezocht naar verantwoord ganzendons en is uitgekomen in Duitsland. Daar worden ganzen gehouden voor de vleesteelt op kleinschalige, biologische vrije uitloop boerderijen. Yumeko is het enige bedrijf in Nederland dat dekbedden aanbiedt van biologisch gecertificeerd ganzendons. Het dekbed is GOTS gecertificeerd.

HELE JAAR DOOR

De Yumeko ganzendonzen dekbedden vallen in warmteklasse 3, officieel een lente- en herfstdekbed. Maar tenzij uw slaapkamer in de winter steenkoud is, zal dit dekbed voor de meeste mensen ook in de winter prima voldoen. De tijk is gemaakt van het fijnste en soepelste 100% biologisch katoen.

kussen dons medium 60x70
€ 127,95
incl. BTW
overtrek set katoensatijn sky blue
€ 149,95
incl. BTW
vanaf
overtrek set velvet flanel pale green
€ 114,95
incl. BTW
vanaf
kussenbeschermer
€ 19,95
incl. BTW
vanaf