Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Gastendoekjes misty grey - 4 st Gastendoekjes misty grey - 4 st Gastendoekjes misty grey - 4 st Gastendoekjes misty grey - 4 st Gastendoekjes misty grey - 4 st x
Gastendoekjes misty grey - 4 st

€ 22,95

Eco gastendoekjes van Yumeko

ZACHTE GASTENDOEKJES

Deze handige gastendoekjes van Yumeko zijn gemaakt van een mooie 600 grams katoen. Lekker dik en zacht. De gastendoekjes zijn zacht voor u en zacht voor de wereld: de hele serie badgoed van Yumeko is 100% biologisch en fairtrade. Made in India. De gastendoekjes, met ophanglus, zijn er in setjes van 4 in de maat 30 x 50.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Yumeko's badgoed is gemaakt van 100% biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw badgoed 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot gastendoekje. Beter voor u en beter voor de wereld.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt onze wereld een beetje eerlijker van.

Handdoeken misty grey 2-4 st
€ 29,95
incl. BTW
vanaf
Douchelakens misty grey - 2 st
€ 52,95
incl. BTW
Washandjes misty grey - 4 st
€ 13,95
incl. BTW
Badlaken misty grey - 1 st
€ 42,95
incl. BTW
Badmat superdik misty grey
€ 49,95
incl. BTW