Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
alpaca bedsokken

€ 20,95

alpaca bedsokken

29 Reviews

Nooit meer koude voeten in bed dankzij deze superzachte tweekleurige bedsokken van warme alpacawol in de natuurlijke kleuren van de alpaca's, die in de heuvels van Devon, Engeland vrij rondlopen. Het is een verrassing welke kleur u krijgt! Meer lezen

VANAF
€ 20,95
incl. BTW
vanaf

Gratis verzending.

Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis.

  • Materiaal70% alpacawol en 30% schaapswol
  • Afmeting37-40 (small) of 41-44 (medium)
Bekijk alle specificaties

Zzzachte alpaca bedsokken

WARME, DROGE VOETEN DANKZIJ ALPACA BEDSOKKEN

Wakker liggen van koude voeten is behoorlijk vervelend, maar om nu sokken aan te trekken in bed? Met deze superzachte sokken van alpacawol komt u de nacht wel door; ze zijn prachtig en doen hun werk ook nog eens uitstekend. Uw voeten worden aangenaam warm, maar blijven wel droog en fris. Voor zweetvoeten hoeft u dus niet bang te zijn. Voor eventuele bedgenoten die willen voetjevrijen misschien wel.

NATUURLIJKE KLEUREN

De wol komt van alpaca’s die vrij rondlopen op kleinschalige boerderijen in Groot-Brittannië (Yumeko says OK). Alpacawol staat bekend om zijn zachtheid en isolerende kwaliteiten. De twee kleuren van de sok - creme en lichtgrijs - zijn puur natuur: de wol wordt niet geverfd. Omdat de pure, zachte wol geen nylon bevat, kunt u de sokken het beste alleen in bed gebruiken. Dan heeft u er zo lang mogelijk plezier van.

TRADITIONELE TECHNIEKEN

De alpacawol wordt in Devon gesponnen door het kleinschalige familiebedrijf John Arbon Textiles. In hun wolfabriekje in het natuurgebied Exmoor werkt het echtpaar John en Juliet met traditionele technieken en opgeknapte, traditionele machines (vaak vintage), waar ze trots op zijn. De sokken worden in Groot-Brittannië gebreid op een ambachtelijke manier.

Omdat wol zelfreinigende kwaliteiten heeft, hoeft u de sokken niet vaak te wassen. Om te voorkomen dat ze krimpen, kunt u dat het beste op de hand doen, in handwarm water. Knijp ze voorzichtig uit en laat ze aan de lucht of liggend op een handdoek drogen.

vilten dames sloffen hoog light grey
€ 67,50
incl. BTW
vanaf
warmwaterkruik natuurlatex
€ 19,95
incl. BTW
vilten heren sloffen light grey
€ 67,50
incl. BTW
vanaf
kruikzak light brown / white
€ 29,95
incl. BTW
vilten heren sloffen hoog dark brown
€ 69,95
incl. BTW
vanaf
vilten dames sloffen natural
€ 65,-
incl. BTW
vanaf
kruikzak dark brown / white
€ 29,95
incl. BTW