Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Lounge broek heren mineral blue Lounge broek heren mineral blue Lounge broek heren mineral blue Lounge broek heren mineral blue Lounge broek heren mineral blue x
Lounge broek heren mineral blue

€ 0,-

Eco lounge broek heren in mineral blue

SLAPEN EN LOUNGEN

In bed blijft hij prima zitten omdat hij de lounge broek van onderen toeloopt. Hij is heerlijk warm en zacht, dus ideaal voor koude nachten. Maar u zult merken dat de eco lounge broek ook overdag vaak aan blijft, hij zit namelijk zo lekker en staat ook erg mooi. Hij heeft zakken, een elastieken tailleband en een koord waarmee u hem iets strakker aan kunt trekken. De loungebroek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en u kunt hem uitstekend combineren met het pyjama shirt.

100% BIOLOGISCH KATOEN

Voor extra comfort en elasticiteit is de stof van dit nacht eco pyjama shirt heren in mineral blue gebreid. Het shirt is van het nieuwe Britse merk Noctu, een klein familiebedrijf dat net als Yumeko samenwerkt met kleine Indiase fairtrade-bedrijfjes die alleen met biologisch katoen werken. Het superzachte katoen is gecertificeerd volgens de strenge regels van de Global Organic Textile Standard en Fairtrade. Zacht en schoon.