Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Pyjama short heren jade green Pyjama short heren jade green Pyjama short heren jade green Pyjama short heren jade green Pyjama short heren jade green Pyjama short heren jade green Pyjama short heren jade green x
Pyjama short heren jade green

€ 0,-

Eco pyjama short heren in jade green

KORT MAAR KRACHTIG

Hij zit niet alleen lekker, hij staat ook leuk, deze eco pyjama short heren met zakken. De broek valt tot net over de knieën. Hij is luchtig en losjes en gemaakt van zacht, biologisch jersey katoen. Hij heeft een elastieken tailleband en een koord waarmee u hem wat strakker kunt aantrekken. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u er erg fijn in slaapt. De eco pyjama short is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en past goed bij het eco pyjama shirt heren.

100% BIOLOGISCH KATOEN

Voor extra comfort en elasticiteit is de stof van deze eco pyjama short heren jade green gebreid. De broek is van het nieuwe Britse merk Noctu, een klein familiebedrijf dat net als Yumeko samenwerkt met kleine Indiase fairtrade-bedrijfjes die alleen met biologisch katoen werken. Het superzachte katoen is gecertificeerd volgens de strenge regels van de Global Organic Textile Standard en Fairtrade. Zacht en schoon.