Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Pyjamashirt dames dusk grey Pyjamashirt dames dusk grey Pyjamashirt dames dusk grey Pyjamashirt dames dusk grey Pyjamashirt dames dusk grey Pyjamashirt dames dusk grey x
Pyjamashirt dames dusk grey

€ 0,-

Mooi eco pyjamashirt dames in dusk grey

IN BED EN ERBUITEN

Het eco pyjamashirt dames in prachtig grijs heeft een charmante boothals en kapmouwtjes. En hoewel hij in eerste instantie bedoeld is om in te slapen, staat hij zo mooi dat u hem prima tijdens andere gelegenheden kunt dragen: in huis, maar ook op vakantie of zelfs naar een feestje. Als sportshirt (yoga!) doet hij het ook heel goed. Het eco pyjamashirt dames in dusk grey van elastisch jersey katoen voelt zacht aan en zit heerlijk om uw lichaam. Bij de meeste vrouwen valt het shirt tot net boven de heupen; wilt u dat het wat langer en losser valt, dan kunt u beter een maat groter bestellen. De top is in verschillende maten verkrijgbaar, ook in andere kleuren en met streepjes. Het eco pyjamashirt dames is uitstekend te combineren met de eco short.

100% ECO KATOEN

Het shirt met kapmouwtjes is gemaakt van gebreid katoen, waardoor het extra elastisch is. Het eco pyjamashirt dames is van het nieuwe Britse merk Noctu, een klein familiebedrijf dat net als Yumeko samenwerkt met Indiase fairtrade-bedrijfjes met hun eigen werknemers en biologische katoenvelden. Het superzachte katoen is gecertificeerd volgens de strenge regels van de Global Organic Textile Standard en Fairtrade. Zacht en schoon.