Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Pyjamashirt dames jade green Pyjamashirt dames jade green Pyjamashirt dames jade green Pyjamashirt dames jade green Pyjamashirt dames jade green Pyjamashirt dames jade green x
Pyjamashirt dames jade green

€ 0,-

Zacht eco pyjamashirt dames in jade green

FLATTEUS EN COMFORTABEL

Was u op zoek naar een eco pyjamatop die niet alleen lekker zit, maar ook nog leuk staat, dan heeft u hem gevonden. Het pyjamashirt in zacht jadegroen heeft een mooie wijde hals en charmante kapmouwtjes. Het jersey katoen is zacht en elastisch, daarom zit het heerlijk om uw lichaam. Het shirt valt vrij klein en kort, tot net boven de heupen; hebt u voorkeur voor wat langer en losser, dan kunt u gerust een maat groter bestellen dan u gewend bent. De eco top is lekker voor in bed of op de bank, maar ook in de yogaschool misstaat hij niet. Hij is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Het pyjamashirt is uitstekend te combineren met de eco short.

100% BIOLOGISCH KATOEN

De top is gemaakt door het nieuwe Britse merk Noctu, een klein familiebedrijf dat net als Yumeko samenwerkt met Indiase fairtrade-bedrijfjes met hun eigen werknemers en biologische katoenvelden. Voor extra comfort en elasticiteit is de stof van de eco top met kapmouwtjes gebreid. Het is gecertificeerd volgens de strenge regels van de Global Organic Textile Standard en Fairtrade. Zacht en schoon.