Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK

Slaapkleding

Filter Reset filter
2 producten
angle-down
Van hoog naar laag sorteren
Filter
X
Filter Reset filter
2 producten
angle-down
Van hoog naar laag sorteren

Als u onder een zzzacht eco dekbed slaapt of onder een zzzacht eco dekbedovertrek hoort daar natuurlijk een zzzachte pyjama of badjas bij dachten we. Die dan natuurlijk ook is gemaakt van het mooiste biologisch en fairtrade katoen. Onze pyjama's en nachthemden zijn gemaakt van zacht en eco jersey katoen. Die fairtrade slaapkleding is overigens zo leuk en trendy dat de meeste onderdelen het ook prima overdag doen: in huis, naar het strand of zelfs naar een feestje. Bij de badjassen heeft u de keuze tussen verschillende materialen en uitvoeringen, allemaal even zacht en comfortabel.

ECO KLEDING

Een zachte pyjama en een fijne badjas, twee goede voorbeelden van onze eco kleding collectie. Natuurlijk hebben we ook heerlijke sloffen en bedsokken, van de zachtste en fijnste materialen. Te combineren met een mooi eco dekbedovertrek of een van onze andere mooie producten. Altijd 100% biologisch en duurzaam, zodat u daarmee een verantwoorde keuze maakt.

Iedere pyjama of badjas uit onze eco kleding collectie is gemaakt van zacht en eco jersey katoen. Natuurlijk alleen van de hoogst mogelijke en meest duurzame kwaliteit. Zoekt u een nachthemd of een nachtjapon, of juist een pyjama- of lounge broek? We maken het u online graag gemakkelijk om een ecologische keuze te maken. Met een eco kleding collectie voor zowel heren als dames.

HEERLIJKE ZACHTE SLOFFEN

Onze zachte sloffen zijn fijn voor elk moment van de dag. Trek een paar heerlijke zachte sloffen  aan in de vroege, nog frisse ochtend of juist ’s avonds wanneer u heerlijk op de bank lounged en nergens meer naartoe hoeft. Een kop warme thee of koffie maken deze momenten alleen maar beter. En vergeet natuurlijk niet een comfortabele plaid, zoals bijvoorbeeld onze superzachte eco dekens en plaids. Onze sloffen zijn de ideale keuze voor in huis. Online kunt u een mooi paar uitzoeken. Zowel voor heren als dames hebben we meerdere sloffen in de collectie. Allemaal even zacht en comfortabel, dankzij de fijne en natuurlijke materialen.

Terwijl u geniet van de zachte materialen die aanvoelen als een feestje voor uw voeten. Zullen de sloffen uw voeten  lekker warm houden op de koude vloer, of om er gewoon op de bank helemaal mee te ontspannen en even nergens aan te hoeven denken.

PYJAMA'S IN MEERDERE KLEUREN

Bekijk onze pyjama’s van duurzame stoffen, beschikbaar in een aantal verschillende pasvormen en kleuren. Zoekt u specifiek naar een nachthemd of een nachtjapon? Ook deze zijn bij ons biologisch en fairtrade gecertificeerd. Zo kunt u erop rekenen dat de fijne materialen op een eerlijke en verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Bent u op zoek naar een pyjama- of loungebroek? Ook deze zijn 100% biologisch en fairtrade.

Online kunt u onze pyjama’s kopen. In de webshop kunt u de modellen en kleuren vergelijken en kunt u uw pyjama naar voorkeur online kopen. We maken het u op die manier graag gemakkelijk, net als wanneer u zoekt naar een van de biologische en fairtrade materialen voor de andere producten.  

LEKKERE WARME ECO BEDSOKKEN

Is het tijd om naar bed te gaan? De lekker warme eco bedsokken zijn dan een uitstekende keuze. Zo kunt u met lekker warme voeten naar bed gaan en met een heerlijk uitgeslapen gevoel wakker worden. Onze sokken houden uw voeten heerlijk warm, zodat u aan een heerlijk diepe onaangebroken kunt beginnen.

Gemaakt van de mooiste materialen en uiteraard volledig Fairtrade, net als met de rest van ons uitgebreide assortiment. We maken het u op die manier graag gemakkelijk om een goede keuze te maken, zelfs als u zoekt naar sokken om het in bed nooit meer koud te hebben. Zelfs niet in de winter, als de temperaturen flink onder het vriespunt kunnen dalen.

DE BESTE BIO BADJASSEN

Bekijk de beste bio badjassen, die u gewoon online kunt kopen. U maakt daarmee een verantwoorde keuze dankzij de fijne materialen. Fijn om ’s morgens aan te doen wanneer u net uit bed stapt om ontspannen een ontbijtje te maken.

Wilt u het gevoel van uw warme bed nog eventjes vast houden? Trek dan een van onze heerlijke badjassen aan. Voor een ontbijt op de bank of om aan de ontbijttafel te genieten van een kopje koffie, een croissantje en natuurlijk de krant om die op uw gemak kunt doornemen. U kunt online bij ons badjassen kopen van biologische en fairtrade materialen.

KOOP PYJAMA'S, BADJASSEN EN SLOFFEN ONLINE

Op die manier zorgen we voor alle pyjama’s, badjassen, sloffen, bedsokken en andere producten online voor een 100% eco keuze. Net als met de verschillende accessoires die er beschikbaar zijn, altijd biologisch en daarmee verantwoord voor zowel mens als milieu. Bekijk onze sloffen voor heren en voor dames, net als de nachthemden en de nachtjapons. Of bestel een pyjamabroek en een lounge broek uit voorraad, dan gaan we daar meteen voor u mee aan de slag.