Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Koperen bed by Piet Hein Eek Koperen bed by Piet Hein Eek Koperen bed by Piet Hein Eek Koperen bed by Piet Hein Eek Koperen bed by Piet Hein Eek Koperen bed by Piet Hein Eek Koperen bed by Piet Hein Eek x
Koperen bed by Piet Hein Eek

€ 3.389,-

Koperen bed designed by Piet Hein Eek

LESS IS MORE

De collectie van Yumeko kenmerkt zich door eenvoud en het gebruik maken van mooie materialen. Dat is het uitgangspunt geweest voor Piet Hein Eek bij het ontwerpen van dit bed. De vorm is uitermate simpel. Het materiaal niet. Het bed is gemaakt van staal dat is verkoperd. Puurheid in vorm, materiaal en functie.Het koper voegt elegantie toe.

PUUR EN SCHOON

Portugees wolviltHet hoofdeinde bestaat uit handgemaakt vilt. Het is afkomstig van een kleine, traditionele weverij in Portugal. De schapenwol is alleen gewassen met bronwater. De kleur is die van de schapen zelf. In dit geval off-white. Het vilt is mooi, puur en sterk. Het bed kan worden geleverd in 180x200 en 180x210 cm.

NEDERLANDS ONTWERP, NEDERLANDS VAKMANSCHAP

Toen we nadachten over wie er een bed voor ons zou kunnen ontwerpen, kwam de naam Piet Hein Eek al snel naar voren. We zien veel overeenkomsten in zijn en onze aanpak: eenvoud, mooie materialen. Bijzonder is dat het bed niet alleen is ontworpen door Piet Hein Eek in Eindhoven, maar ook wordt gemaakt in zijn eigen werkplaats. Dat is een unicum. Het bed wordt in zeer kleine series volledig met de hand gemaakt. Dutch design, Dutch made.

WELKE BEDBODEM PAST ERBIJ?

Dit bed kunt u het beste combineren met een goede lattenbodem met een beperkte hoogte: tot ca. 4 cm. Het hangt af van uw matras of het een vlakke of een verende lattenbodem moet zijn. U kunt dit het beste overleggen met onze klantenservice.

BESTELLEN EN BEZORGEN

De bedden worden bij Piet Hein Eek in kleine series met de hand gemaakt. De levertijd waar u rekening mee moet houden is ca. 8 weken. Het bed wordt op afspraak gratis bij u bezorgd en gemonteerd. Alle verpakkingsmaterialen nemen we natuurlijk mee, zodat u 's avonds heerlijk kunt gaan liggen op uw mooie nieuwe bed.

Kussen dons 60x70 medium
€ 127,95
incl. BTW
Dekbed dons all seasons
€ 419,-
incl. BTW
vanaf
Matras pocketveer 1-persoons
€ 1.399,-
incl. BTW
vanaf