Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Kinderkussen tencel 50x60 Kinderkussen tencel 50x60 Kinderkussen tencel 50x60 Kinderkussen tencel 50x60 Kinderkussen tencel 50x60 x
Kinderkussen tencel 50x60

€ 45,95

Tencel kinderkussen

Is uw kind toe aan zijn eerste kussen, dan wilt u natuurlijk het allerbeste. Op dit kinderkussen van natuurlijk tencel ligt uw kleintje prinsheerlijk.

VEILIG EN ANTI-ALLERGEEN

Kinderen kunnen ’s nachts behoorlijke zweten. Goede ventilatie is dan belangrijk. Tencel neemt snel warmte op, ademt en ventileert uitstekend. Ter vergelijking: tencel neemt 50% meer vocht op dan katoen. Daar komt nog bij dat het vochtabsorberende vermogen van tencel maakt dat schadelijke bacteriën en schimmels zich niet in het kussen nestelen. Bovendien houden bacteriën helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten. Een fijn idee.

COMFORTABEL TENCEL

Tencel is een natuurlijke vezel gemaakt van de bast van eucalyptusbomen uit duurzaam beheerde bossen. Het voelt zacht en luxe als zijde, maar is veel sterker en onderhoudsvriendelijk. Het kussen kan dan ook gewoon in de wasmachine.

Kussenbeschermer
€ 19,95
incl. BTW
vanaf
Kinderdekbedovertrek katoen satijn blue starry sky
€ 53,95
incl. BTW
vanaf
Kinderdekbed tencel lente/herfst
€ 159,95
incl. BTW
vanaf