Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Kussen natuurlatex cloud 40x60x12 zacht Kussen natuurlatex cloud 40x60x12 zacht Kussen natuurlatex cloud 40x60x12 zacht Kussen natuurlatex cloud 40x60x12 zacht x
Kussen natuurlatex cloud 40x60x12 zacht

€ 139,95

Kussen natuurlatex cloud van Yumeko

OPTIMALE ONDERSTEUNING

Slaapt u het liefst op een kussen dat in vorm blijft, zodat er tijdens het slapen geen plat gedeelte ontstaat? Dan is dit kussen van zuivere natuurlatex de ideale keuze. Ook mensen die liever een plantaardig product kiezen komen uit bij soepel en veerkrachtig natuurlatex. Natuurlatex is van zichzelf antibacterieel en hypoallergeen, dus de kussens zijn ook zeer geschikt voor mensen met huismijtallergie.

PUUR NATUUR

Kussens van puur natuurlatex zijn maar weinig te vinden. Vaak wordt er synthetische latex bijgemengd, omdat natuurlatex kostbaar is. Niet bij Yumeko. Dit kussen is GOLS-gecertificeerd. Dit Global Organic Latex Standard garandeert dat er – afgezien van hulpmaterialen als rits en stikdraad – uitsluitend biologische materialen zijn gebruikt. Tijdens de productie zijn er strenge regels voor het gebruik van hulpstoffen (zink, formaldehyde) en er mogen geen schadelijke stoffen in de leefomgeving terechtkomen. De gehele keten wordt streng gecontroleerd.

UIT SRI LANKA

De natuurlatex voor deze kussens wordt gewonnen uit rubberbomen die op Sri Lanka groeien, een proces dat weinig energie vergt. Het eindproduct wordt in Nederland gemaakt. Alles gebeurt onder goede arbeidsvoorwaarden, want GOLS stelt hier strenge eisen aan. Zij controleren bijvoorbeeld of de plantages zich houden aan de maximale werkuren. Ook worden er veiligheidsmaatregelen genomen voor plantagemedewerkers die met grote machines werken. De tijk is gemaakt van 100% biologisch katoen.

Kussenbeschermer
€ 19,95
incl. BTW
vanaf