Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Kussensloop percal jade green met knoopjes Kussensloop percal jade green met knoopjes Kussensloop percal jade green met knoopjes Kussensloop percal jade green met knoopjes Kussensloop percal jade green met knoopjes Kussensloop percal jade green met knoopjes Kussensloop percal jade green met knoopjes x
Kussensloop percal jade green met knoopjes

€ 24,95

Zeer fijngeweven percal kussensloop van Yumeko

KNISPEREN IN KLEUR

Dit kussensloop in Jade Green is gemaakt van zeer fijngeweven percal katoen. Percal heeft een hogere weefdichtheid en fijnheid van garen dan gewone katoen. Dit kussensloop heeft een weefdichtheid van maar liefst 300 tc, wat betekent dat er 300 draden per vierkante inch zijn gebruikt, waardoor het nog knisperender, gladder en mooier is.

Hoewel u van Yumeko beddengoed misschien aardetinten bent gewend, vonden we dit subtiele jadegroen onweerstaanbaar. Groen staat voor rust en bezinning, waardoor u op dit 100% eco kussensloop vast heerlijk slaapt.

PRAKTISCH EN MOOI

Uw kussen blijft goed op z’n plek zitten door de brede instopstrook aan de binnenzijde. Het kussensloop is er in de meest voorkomende maat 60 x 70 en in de kleinere maat 50 x 60. Aan de zijopening heeft het vier mooie bruine knoopjes, gemaakt van kokosnoot.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw bedlinnen 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot kussensloop. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor bijvoorbeeld een 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van, vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Kussenbeschermer
€ 19,95
incl. BTW
vanaf
Hoeslaken percal jade green
€ 46,95
incl. BTW
vanaf
Overtrekset katoen satijn deep green
€ 99,95
incl. BTW
vanaf
Kussensloop katoen satijn deep green
€ 24,95
incl. BTW
vanaf
Hoeslaken katoen satijn deep green
€ 46,95
incl. BTW
vanaf
Kussen dons 60x70 medium
€ 129,95
incl. BTW