Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Overtrekset gewassen linnen dusk blue Overtrekset gewassen linnen dusk blue Overtrekset gewassen linnen dusk blue Overtrekset gewassen linnen dusk blue Overtrekset gewassen linnen dusk blue Overtrekset gewassen linnen dusk blue x
Overtrekset gewassen linnen dusk blue

€ 199,95

Linnen Dusk Blue overtrekset voor jarenlang slaapcomfort

LINNEN LEEFT

Linnen is een stof met karakter, dat ziet u meteen. Vanwege het stevige garen is de stof niet geheel glad en kreukt het op een natuurlijke manier, strijken hoeft niet. Dat betekent niet dat uw dekbed er onverzorgd uitziet, integendeel: de stof heeft een luxe uitstraling. Bovendien wordt linnen alleen maar sterker, mooier en zachter naarmate u hem vaker wast. De stof is bovendien kleurvast.

ONBEKOMMERD SLAPEN

Behalve mooi om te zien en fijn om aan te voelen, heeft linnen nog tal van voordelen. De stof heeft een hoge slijtvastheid en gaat veel langer mee dan katoen. Hij ademt ook heel goed, is koel in de zomer en warm in de winter en bovendien hypoallergeen en antibacterieel. Linnen kan 20 procent van zijn gewicht aan vocht absorberen zonder dat het klam aanvoelt.

DUURZAAM PRODUCT

Deze gewassen linnen set is gemaakt van Frans vlas. De plant wordt is zijn geheel geoogst en het productieproces is zelfs duurzamer dan dat van biologisch katoen omdat het vier keer minder water verbruikt. De vlasplant is sterk, maar verdraagt geen kunstmest, vandaar dat chemische insectenverdelgers en onkruidbestrijdingsmiddelen niet zijn toegestaan bij het telen ervan. Het spinnen en weven gebeurt in een gespecialiseerde fabriek met het SA-8000-certificaat; het laatste is een garantie voor goede sociale omstandigheden wat betreft veiligheid, werkuren, loon en minimumleeftijd. Het weven en kleuren gebeurt in Portugal. Van deze overtrekset zult u jaren plezier hebben, ook dat maakt het een super duurzaam product.

Kussensloop gewassen katoen satijn blue
€ 17,95
incl. BTW
vanaf
Kussensloop katoen satijn faded blue
€ 24,95
incl. BTW
vanaf
Kussensloop jersey soft blue
€ 24,95
incl. BTW
vanaf