Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Dekbed linnen zomer Dekbed linnen zomer Dekbed linnen zomer Dekbed linnen zomer Dekbed linnen zomer Dekbed linnen zomer x
Dekbed linnen zomer

€ 179,95

Linnen zomerdekbed van Yumeko

HET BESTE IN DE ZOMER

In de zomermaanden heeft u geen behoefte aan een warm dekbed, maar een laken alleen is weer te licht en mist die geborgenheid. Dit luchtige, biologische dekbed met een vulling van 70% linnen en 30% katoen is koel en behaaglijk tegelijk en valt soepel om het lichaam. Het dekbed heeft een optimale vochtregulatie, vooral dankzij het linnen. Dat kan meer dan een derde van zijn gewicht in vocht absorberen, terwijl het nog steeds droog aanvoelt. Het vocht wordt ook weer snel afgegeven. Geen klamme nachten meer waarin u ligt te woelen; voortaan wordt u ‘s morgens heerlijk uitgerust en fris wakker.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Zowel het linnen als het katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, het katoen is bovendien GOTS-gecertificeerd. Ook de tijk is van 100% biologisch katoen en voelt heerlijk zacht aan. Het dekbed kunt u wassen op 40 graden en bergt u in de wintermaanden makkelijk op, als een klein pakket, in de handige meegeleverde katoenen Yumeko-zak.

Overtrekset percal jade green met knoopjes
sale vanaf
Speciale prijs
€ 119,96
incl. BTW
Normale prijs
€ 149,95
incl. BTW
Hoeslaken percal pure white
€ 41,95
incl. BTW
vanaf