Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Kussen halfdons 60x70 stevig Kussen halfdons 60x70 stevig Kussen halfdons 60x70 stevig Kussen halfdons 60x70 stevig x
Kussen halfdons 60x70 stevig

€ 99,95

Stevig kussen met dons en veertjes van Yumeko

STEVIG EN TOCH ZACHT

Dit stevige donzen kussen is geschikt voor mensen met een wat groter postuur die op hun zij of rug slapen. De tijk is gemaakt van biologisch katoen en gevuld met 85% veertjes en 15% eendendons. Dankzij die verhouding is het kussen niet alleen prettig stevig, maar ook veel voordeliger dan een kussen dat voornamelijk uit dons bestaat. Er bestaat ook een zachte, medium en een kleinere (50x60) variant van dit kussen.

100% BIOLOGISCH KATOEN EN VERANTWOORD DONS

De zachte, soepele tijk – hoes – van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Het dons en de veertjes komen van Nederlandse eenden en is RDS gecertificeerd. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van een goede nachtrust, terwijl wij voor u de keten blijven verbeteren.

ANTI-ALLERGEEN

Yumeko's tijken zijn extra dicht geweven – ze hebben het Nomite label – en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.

MADE IN HOLLAND

Onze donzen kussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.

Kussenbeschermer
€ 19,95
incl. BTW
vanaf
Dekbed halfdons lente/herfst
€ 199,95
incl. BTW
vanaf
Overtrekset gewassen katoen satijn rose
€ 79,95
incl. BTW
vanaf