Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Laken gewassen linnen pure white Laken gewassen linnen pure white Laken gewassen linnen pure white Laken gewassen linnen pure white x
Laken gewassen linnen pure white

€ 139,95

Prachtig laken van Pure White, gewassen linnen

STEEDS ZACHTER

Onder dit witte laken van gewassen linnen ligt u prinsheerlijk en comfortabel. Linnen heeft een bijzondere eigenschap: het wordt er met gebruik alleen maar mooier en zachter op. Van nature is het een beetje gekreukt (het hoeft niet gestreken te worden), maar heeft desondanks een luxe uitstraling.

ALLEEN MAAR VOORDELEN

Behalve mooi om te zien en heerlijk om aan te voelen, is linnen ook een heel duurzame stof; zo gaat het langer mee dan katoen. Linnen ademt fantastisch. Bovendien is linnen hypoallergeen en antibacterieel. De stof kan maar liefst 20 procent van zijn gewicht aan vocht absorberen zonder dat hij klam aanvoelt.

DUURZAAM PROCES

Dit Pure White laken van gewassen linnen is gemaakt van Frans vlas. De plant wordt is zijn geheel geoogst en het productieproces is zelfs duurzamer dan dat van biologisch katoen omdat het vier keer minder water verbruikt. De vlasplant is sterk, maar verdraagt geen kunstmest, vandaar dat chemische insectenverdelgers en onkruidbestrijdingsmiddelen niet zijn toegestaan bij het telen ervan. Het spinnen en weven gebeurt in een gespecialiseerde fabriek met het SA-8000-certificaat; het laatste is een garantie voor goede sociale omstandigheden wat betreft veiligheid, werkuren, loon en minimumleeftijd. Het weven en kleuren gebeurt in Portugal. Van dit laken zult u jaren plezier hebben, ook dat maakt het een super duurzaam product.

Overtrekset gewassen linnen pure white
€ 199,95
incl. BTW
vanaf
Kussensloop gewassen linnen pure white
€ 36,95
incl. BTW
vanaf
Molton katoen pure white
€ 66,95
incl. BTW
vanaf