Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Laken velvet flanel light grey Laken velvet flanel light grey Laken velvet flanel light grey Laken velvet flanel light grey x
Laken velvet flanel light grey

€ 89,95

Extreem zacht flanel laken

ZACHT, WARM EN KNUS

Het doet denken aan vroeger tijden, een flanellen laken, en die knusheid heeft het ook. Yumeko’s velvet flanel lakens zijn bij uitstek geschikt voor koukleumen, want het materiaal is ontzettend zacht en warm. Bovendien vormt het zich naar uw lichaam, waardoor het extra knuffelig aanvoelt. Velvet flanel is katoen dat een speciaal proces heeft doorgemaakt, waarbij de fijnste vezels voorzichtig worden losgeborsteld. Daardoor wordt het heel zacht en krijgt het extra volume. Dat proces wordt meerdere malen herhaald onder lage druk, zodat het garen niet beschadigt. De langere pluisjes worden vervolgens netjes weggeschoren. Onder een laken van luxe velvet flanel valt u zo in slaap, ook al vriest of stormt het buiten.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het biologische katoen voor de velvet dekbedovertreksets komt uit Turkije en Tanzania is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën. Het is daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor ieder eenpersoonsovertrek gemiddeld een kilo chemicaliën nodig is.

Molton katoen pure white
€ 66,95
incl. BTW
vanaf
Overtrekset velvet flanel light grey
€ 119,95
incl. BTW
vanaf
Kussensloop velvet flanel light grey
€ 29,95
incl. BTW
vanaf