Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK
Matras pocketveer 2-persoons Matras pocketveer 2-persoons Matras pocketveer 2-persoons Matras pocketveer 2-persoons Matras pocketveer 2-persoons Matras pocketveer 2-persoons Matras pocketveer 2-persoons Matras pocketveer 2-persoons x
Matras pocketveer 2-persoons

€ 2.789,-

Het uiterst comfortabele eco pocketveer matras van Yumeko

TWEE PERSONEN, TWEE STEVIGHEDEN

De Yumeko 2-persoons matrassen vanaf 160 cm breed hebben 2 kernen. Als u en uw partner van gewicht en lichaamsbouw verschillen, kunnen we een 2-persoons matras maken met 2 verschillende kernen: ieder kiest de stevigheid die bij hem of haar past. Zo ligt u allebei in een gezonde houding en krijgt uw lichaam elke nacht de ontspanning die het nodig heeft. Hierbij moeten we wel opmerken dat de twee kernen in het midden worden gescheiden door natuurlatex. Liggen jullie graag in het midden, dan voelt u daar de kernscheiding een beetje. Dit is op te lossen door er een topdekmatras op te leggen. Maar wanneer beide slapers gewoonlijk op hun eigen helft blijven, is dat natuurlijk niet nodig. Belt u alstublieft onze klantenservice voor overleg.

Download matrassenbrochure

COMFORTABEL NATUURLIJK SLAPEN

Ervaar het comfort van Yumeko's pocketvering matras met een kern van individueel verende pocketveren omgeven door uiterst comfortabel natuurlatex, paardenhaar en biologische wol. De laag latex aan beide zijden van de pocketveren verhoogt het comfort van slapen doordat het de lichaamsdelen met de hoogste druk, zoals uw schouders en heupen, zacht en ontspannend ondersteunt. U ligt altijd in een gezonde lighouding. Een droommatras. De matrassen zijn te gebruiken aan beide zijden, makkelijk te keren door de handvatten en hebben een afneembare tijk.

OPTIMALE ONDERSTEUNING

De honderden veren, van gehard staal, in ieder matras - 350 per m/2 - zijn individueel verpakt in hun eigen zakje, de pocket, en bewegen onafhankelijk van elkaar om uw lichaam overal de juiste ondersteuning te bieden. Dit matras is daarom zeer geschikt voor mensen die weleens last van hun rug hebben. Omdraaien is ook net wat makkelijker dan op latex, dus woelers en draaiers kunnen het beste voor dit matras kiezen.

PRACHTIGE ECO MATERIALEN

De twee lagen puur natuurlatex hebben een zogenaamde open celstructuur waardoor uw matras uitstekend ademt en u het niet te warm krijgt. In het latex in uw matras hebben we contouren aangebracht en daarmee meer oppervlak, waardoor de ademende kwaliteit nog verder verbetert. De pure natuurlatex heeft een QUL gecertificeerd eco keurmerk. Rondom de natuurlatex kern hebben we een heerlijke laag pure biologische wol verwerkt, die is samengesteld uit 60% scheerwol en 40% luxe merinowol.

De pure wol ventileert en ademt zeer goed en zorgt ervoor dat uw lichaamstemperatuur goed blijft: warm als het moet en koel als het warmer is. Om de materialen zit een prachtige, zachte en luxe jersey katoenen tijk, heerlijk zacht en met een subtiel patroon. De wol en het katoen voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard.

VOOR WIE?

Yumeko's pocketveer matrassen zijn verkrijgbaar in 3 stevigheden: zacht, medium en stevig. Het matras is uitstekend geschikt voor mensen die op hun zij, rug of buik slapen. De pocketveer matrassen komen het beste tot hun recht op een boxspring en een goede lattenbodem. Alleen mensen die meer dan 115 kilo wegen, kunnen het beste even met onze klantenservice bellen. Wij willen natuurlijk dat u de juiste keuze maakt en geven u graag advies.

VAKMANSCHAP

Onze matrassen worden met de hand gemaakt in Nederland. Natuurlijk komen sommige materialen van ver. Zo wordt de latex gewonnen in Maleisië en komt de katoen uit India. De wol komt van blije schapen uit Engeland.

ZORGELOOS BESTELLEN EN PROEFSLAPEN

Bij Yumeko kunt u makkelijk online bestellen en betalen en uw bestelling wordt tot in de slaapkamer afgeleverd wanneer het u uitkomt. Als u binnen 100 dagen niet over de stevigheid tevreden bent kunt u gratis een zachtere of stevigere matraskern ontvangen.

Hoeslaken katoen satijn pure white
€ 41,95
incl. BTW
vanaf
Dekbed dons all seasons
€ 419,-
incl. BTW
vanaf
Kussen dons 60x70 medium
€ 129,95
incl. BTW