Yumeko.nl maakt gebruikt vancookies.OK

Gratis verzending en retour

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis*

Matrassen

sliders
Filter Reset filter
angle-down
Van hoog naar laag sorteren
sliders
Filter Reset filter
angle-down
Van hoog naar laag sorteren

Beide Yumeko eco matrassen zijn gemaakt op basis van puur natuurlatex. U kunt kiezen uit een matras met een kern van 15 centimeter natuurlatex en een versie met pocketveren afgedekt door een laag natuurlatex aan beide zijden. De tijk is bij beide matrassen van zacht biologisch jersey katoen met daaronder een dikke laag biologische wol. We begrijpen heel goed dat u niet zomaar een nieuw matras koopt, omdat het een grote aanschaf is en een verkeerde keus een slechte nachtrust tot gevolg kan hebben. Daarom kunt u de matrassen van Yumeko 100 nachten thuis testen.

Download matrassenbrochure

ECO MATRASSEN

Een eco matras kopen van de beste materialen? Ontdek de verschillende ecologische en biologische keuzes om heerlijk op te kunnen slapen. Dankzij de goede ondersteuning van de verschillende lichaamszones. En dankzij het heerlijk ontspannende idee, voor een matras zonder chemische bewerkingen en op basis van natuurlijke materialen. Wij zijn uw specialist in duurzame matrassen, beschikbaar voor een eenpersoons- en tweepersoonsbed. Wij bieden matrassen met meerdere stevigheden aan. Zo kunt u kiezen voor een zacht, medium, of zelfs een stevig matras. Met ons matras slaapt u 100% duurzaam en verantwoord.

Wij begrijpen dat u een matras van natuurlatex, met pocketveren of een ander materiaal eerst wilt uitproberen. Daarom kunt u standaard rekenen op onze 100 nachten-slaapgarantie. We vragen u in ruil daarvoor minimaal 14 nachten op uw nieuwe eco matras te slapen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat uw lichaam die paar weken nodig heeft om aan de nieuwe stevigheid te wennen. Vindt u het matras na die periode toch nog te zacht of te hard? Dan kunt u uw keuze kosteloos omruilen, waarmee we graag garanderen dat uw heerlijk zal slapen op uw nieuwe bed.

Kies voor een handgemaakt matras waarop u kunt proefslapen. Zodat u de zorgeloze en fijne nachtrust zelf kunt ervaren op uw eigen yumeko matras. Met onze 100 nachten-slaapgarantie kunt u zelf ondervinden waar u lekker op slaapt, zodat u zeker weet dat u er nog vele jaren slaapplezier van hebt. Maar we weten eigenlijk wel zeker dat u de 100 nachten niet nodig heeft; de meeste mensen willen na dag 1 al niet meer anders.

HET PERFECT HANDGEMAAKTE ECO MATRAS

Je hebt bij ons de keuze uit twee soorten matrassen:

Matras van natuurlatex
Matras met pocketveren

 

In de beide gevallen is het matras handgemaakt. In het geval van natuurlatex kunt u rekenen op 15cm natuurlatex. Het alternatief is een model met pocketveren, afgedekt door een laag met opnieuw natuurlatex. Aan de beide zeiden van het matras, voor de ideale ondersteuning van jouw lichaam.

Voor de beide soorten handgemaakte matrassen maken we gebruik van een tijk van zacht biologisch jersey katoen. Een ecologische keuze, waar we een dikke laag biologische wol aan toevoegen. Op die manier zijn de matrassen heerlijk comfortabel en maakt u tegelijkertijd een eco keuze. Het beste van twee werelden, die op een mooie manier samenkomen, in het bed waar u jaren van kunt genieten.

ZOWEL EENPERSOONS ALS TWEEPERSOONS MATRASSEN

Het matras in natuurlatex of in pocketveer is natuurlijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bent u op zoek naar een eenpersoons matras? Wij bieden meerdere eenpersoons matrassen aan die 80, 90 of 100cm breed zijn. In Nederlands is de standaard breedte 90cm en heeft u genoeg ruimte om vrij te bewegen. Heeft u niet de ruimte voor een 90cm bed? Dan is een model in 80cm wellicht een goede keuze. Een 100cm breed bed zorgt er juist voor dat u een lekker royaal bed kiest, om de sfeer van de een luxe hotel na te kunnen bootsen.

Op een vergelijkbare manier heeft u ook in de lengte een aantal keuzes. Het eenpersoons matras in natuurlatex of pocketveer is standaard 200cm lang. Dat is ruim voldoende om goed in te kunnen slapen. Zelfs voor de wat langere Nederlanders onder ons. Tenminste, zolang u niet langer bent dan 185cm. Bent u langer dan dat? Dan is het verstandig om een langer matras te kiezen. U heeft de keuze uit 210cm of 220cm, waarbij die tweede goed geschikt is voor de langste mannen en vrouwen. Aan de hand van de verschillende formaten stelt u zelf het matras samen waarop je graag wilt slapen.

Ook de tweepersoons matrassen zijn beschikbaar in een paar verschillende afmetingen. Zoekt u een zacht, medium of stevig matras in 160x200, de standaardmaat voor tweepersoons bedden? Of bent u op zoek naar een breder of langer matras? U heeft dan keuze uit een matras van 180cm en zelfs 200cm breed. In de lengte heeft u de keuze uit een 210cm en 220cm lang matras. Dat betekent dat u het tweepersoons matras kunt uitbreiden tot wel 200x220cm. Een zeer royaal bed, beschikbaar op basis van natuurlatex en pocketveer.

DE BESTE ECO MATRASSEN OP UW WENSEN GEMAAKT

We zorgen er daarmee voor dat u de beste eco matrassen helemaal naar wens kunt laten samenstellen. Voor een duurzame en verantwoorde keuze, die goed aansluit bij de manier waarop u graag wilt slapen. Een handgemaakt matras waarop u natuurlijk kunt proefslapen, om binnen 100 nachten zelf te ontdekken of dit voor u de juiste keuze vormt.

Houd rekening met de ruimte die er beschikbaar is in uw slaapkamer en ga uit van uw eigen voorkeuren, zoals het voorkeur om vrij te kunnen bewegen. Kies een groter matras voor twee personen of juist een kleiner en compact matras om alleen op te slapen. Op die manier maakt u eenvoudig een goede keuze voor bij u in de slaapkamer wat resulteert in een uitstekende nachtrust. Altijd volledig ecologisch. Dat slaapt een stuk fijner.  

LIEVER EEN POCKETVEER MATRAS OF EEN NATUURLATEX MATRAS

Bestel een van de duurzame matrassen, in natuurlatex of in pocketveer. Twee verschillende keuzes, waarvoor we altijd gebruik maken van eco materialen. Die verschillen in de zachtheid en de manier waarop ze uw belangrijke lichaamszones ondersteunen. Laat u daarover adviseren door onze specialisten of maak uw keuze op basis van het oude matras dat u nu gebruikt. Op die manier kiest u voor een heerlijke nachtrust, met een zacht, medium of stevig eco matras bij ons uit het online aanbod. En dankzij onze 100 nachten-slaapgarantie weet u zeker dat u heerlijk zal slapen op een van de mooie matrassen in natuurlatex of de modellen met pocketveer.

KOOP MATRASSEN ONLINE

Op onze website kunt u uw matras gemakkelijk online kopen. Een duurzaam en handgemaakt matras. Eenpersoons of tweepersoons. Bekijk de matrassen en onze eco bedden. Of blader op uw gemak door ons complete assortiment voor matrassen en bedden, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt. Wij hebben de matrassen en bedden voor u op voorraad, zodat we de verzending snel voor u in orde kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.